Trucs en Spelcodes: Cobalt Core (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Cobalt Core voor PC.

Inleiding

Cobalt Core: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Cobalt Core. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Een sci-fi roguelike deckbuilder met een diepgaande nieuwe single-axis variant op tactisch gamen!Ontwijk de raketten, stel je kanonnen op een rij en lanceer ze de lucht in... Ontdek dan de bodem van deze tijdlussen, voordat het te laat is!

Cobalt Core is gepubliceerd op 08/11/2023 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Cobalt Core (PC): Zwakke vijanden en spelsnelheid.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Cobalt Core te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Cobalt Core zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Cobalt Core (1.0.6 / +4)
  • Onbeperkte romp
  • Onbeperkte energie
  • Onbeperkte beweging
  • Zwakke vijanden
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360