Trainer voor: Hero's Journey ()

Je zal veel Trucs toevoegen: Herstel van schade , Borstvermenigvuldiger , Muntvermenigvuldiger , Onbeperkt springen en nog veel meer.
Hero's Journey: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Hero's Journey en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Hero's Journey! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Hero's Journey van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Een platformspel in RPG-stijlRiprova RiprovaJe speelt een spel waarin je levels moet voltooien en plaatsen moet bevrijden van vijandige mobs. Verkrijg munten met elk level, koop nieuwe uitrusting voor de held en verhoog het vaardigheidsniveau samen met nivelleringspunten om de held te versterkenRiprova Riprova

Riprova

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Herstel van schade
  • Borstvermenigvuldiger
  • Muntvermenigvuldiger
  • Onbeperkt springen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Hero's Journey: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: de schade genezen
NumPad2: Borstvermenigvuldiger
NumPad3: Muntvermenigvuldiger
NumPad4: Onbeperkte sprongen

Opmerkingen

Genezing van schade:
Als je actief bent, geneest de opgelopen schade in plaats van je pijn te doen.
Borstvermenigvuldiger:
Muntvermenigvuldiger:
Terwijl de actieve verzamelde kisten worden vermenigvuldigd met 4. De waarde kan worden aangepast na de activering van de trainer.
Cherri Andrea640360