Trucs en Spelcodes: Hero's Journey (IPHONE / ANDROID)

Trucs, Codes en Geheimen voor Hero's Journey op IPHONE / ANDROID. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Hero's Journey: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Hero's Journey. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Een platformspel in RPG-stijlRiprova RiprovaJe speelt een spel waarin je levels moet voltooien en plaatsen moet bevrijden van vijandige mobs. Verkrijg munten met elk level, koop nieuwe uitrusting voor de held en verhoog het vaardigheidsniveau samen met nivelleringspunten om de held te versterkenRiprova Riprova

Riprova

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Hero's Journey sinds 17/02/2020, op de consoles IPHONE / ANDROID. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Hero's Journey (IPHONE / ANDROID): Bruikbare tips.

Zou je veel trucs willen voor Hero's Journey die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Hero's Journey zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Hero's Journey ( / +0)
  • Herstel van schade
    Borstvermenigvuldiger
    Muntvermenigvuldiger
    Onbeperkt springen
Cherri Andrea640360