Trainer voor: Cobra Kai 2 : Dojos Rising (Original)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onkwetsbaar voor de meeste aanvallen , 1 schot gedood , x3 meer geld en nog veel meer.
Cobra Kai 2 : Dojos Rising: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Cobra Kai 2 : Dojos Rising. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Cobra Kai 2 : Dojos Rising van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Rekruteer... Train... Vecht!De All Valley wacht op je!Eagle Fang, Cobra Kai of Miyagi-Do - kies je dojo en stel een onstuitbaar team samen.Beheers je vechtstijl en consolideer de ERFENIS van je dojo door te vechten als de All Valley Karate Grand Champion!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onkwetsbaar voor de meeste aanvallen
  • 1 schot gedood
  • x3 meer geld
  • x5 Meer SP
  • Bevriezingstimer
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Cobra Kai 2 : Dojos Rising: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onkwetsbaar voor de meeste aanvallen
NumPad3: 1 treffer gedood
NumPad4: x3 meer geld
NumPad5: x5 Plus SP
NumPad6: Timer vergrendelen
# Diversen
NumPad7: spelsnelheid
Cherri Andrea640360