Trainer voor: Monster Girl Manager (Original)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onbeperkt geld , Onbeperkte weerstand , Zet de gezondheid van de vijand op 1 en nog veel meer.
Monster Girl Manager: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Monster Girl Manager. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Monster Girl Manager: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Monster Girl Manager

Roep procedureel gegenereerde monstermeisjes op, raadpleeg ze en train ze in deze roguelite-kerker.Evalueer de sterke en zwakke punten van verschillende soorten monsters terwijl je het ultieme team samenstelt om gevaarlijke vijanden te verslaan en krachtige artefacten te verzamelen.(Het spel is SFW)

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt geld
  • Onbeperkte weerstand
  • Zet de gezondheid van de vijand op 1
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Monster Girl Manager: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkt geld
NumPad3: onbeperkt uithoudingsvermogen
# Vijand
NumPad4: Stel vijandelijke gezondheid in op 1
# Mist
NumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360