Trainer voor: Shadows Over Loathing (Original - hotfix)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkt XP , Onbeperkt vlees , Spelsnelheid, en nog veel meer.
Shadows Over Loathing: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Shadows Over Loathing. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Shadows Over Loathing. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Shadows Over Loathing steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Shadows Over Loathing.

Shadows over Loathing - een avontuurlijke en komische RPG vol gangsters, monsters en mysteries.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkt XP
  • Onbeperkt vlees
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Shadows Over Loathing: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte XP
NumPad2: onbeperkt vlees
# Diversen
NumPad3: spelsnelheid
Cherri Andrea640360