Trainer voor: Swarm the City: Zombie Evolved (Original)

Je zal veel Trucs toevoegen: Geen afkoeling van vaardigheden , Onbeperkte weerstand , Spelsnelheid, en nog veel meer.
Swarm the City: Zombie Evolved: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Swarm the City: Zombie Evolved! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Op de volgende truccen-pagina van Swarm the City: Zombie Evolved kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

In Swarm the City ben jij Karr the Great, een duistere zombieheer.Je moet de zwakke punten tussen de menselijke steden vinden.Evolueer je zombieleger.Kies de beste strategie en infiltreer de steden totdat ze volledig disfunctioneren.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Geen afkoeling van vaardigheden
  • Onbeperkte weerstand
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Swarm the City: Zombie Evolved: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: geen cooldown voor vaardigheden
NumPad2: onbeperkt uithoudingsvermogen
# Diversen
NumPad3: spelsnelheid
Cherri Andrea640360