Trainer voor: The Oregon Trail (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Gamesnelheid , Onbeperkte munitie , Bevriezingstimer , Bewerken: geld en nog veel meer.
The Oregon Trail: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van The Oregon Trail. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van The Oregon Trail vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

De Oregon Trail is terug in een verbluffende mix van boeiende pixel-art-personages, 3D-omgevingen en geavanceerde verlichting en visuele effecten!Deze officiële opvolger van het wereldwijde fenomeen geeft een moderne draai aan de beproevingen en beproevingen van de weg naar Oregon. dompel spelers onder in opwindende reizen die variëren van historisch nauwkeurig tot extreem extreem.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Gamesnelheid
  • Onbeperkte munitie
  • Bevriezingstimer
  • Bewerken: geld


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Oregon Trail: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Diversen
NumPad1: spelsnelheid
# Speler
NumPad2: onbeperkte munitie
NumPad3: Timer vergrendelen
Cherri Andrea640360