Trucs en Spelcodes: The Oregon Trail (PC / SWITCH)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van The Oregon Trail voor PC / SWITCH.

Inleiding

The Oregon Trail: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van The Oregon Trail. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

De Oregon Trail is terug in een verbluffende mix van boeiende pixel-art-personages, 3D-omgevingen en geavanceerde verlichting en visuele effecten!Deze officiële opvolger van het wereldwijde fenomeen geeft een moderne draai aan de beproevingen en beproevingen van de weg naar Oregon. dompel spelers onder in opwindende reizen die variëren van historisch nauwkeurig tot extreem extreem.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op The Oregon Trail sinds 14/10/2022, op de consoles PC / SWITCH. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Oregon Trail (PC / SWITCH): Bruikbare tips.

De Trainer voor The Oregon Trail is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Daarenboven hebben we ook de lijst met de Achievements voor je verzameld met daarnaast een kleine vertaalde uitleg over hoe je deze kunt bekomen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Steam doelen

Trucs The Oregon Trail:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: The Oregon Trail

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Oregon Trail zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Oregon Trail (ORIGINAL / +0)
Cherri Andrea640360