Trainer voor: Common hood (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte generatorbrandstof , Onbeperkte artikelen , Topstaat van het object , Verwijder al het vuil en nog veel meer.
Common hood: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Common hood!

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Common hood: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Common hood

In Common'hood sticht je een community en beheer je de economie met behulp van aanpasbare tools.Vind middelen, boerderij, onderzoekstechnologieën, knutselgereedschap, bouw een huis en maak vrienden.Creëer een gemeenschap en leid deze van overleven naar welvaart!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte generatorbrandstof
  • Onbeperkte artikelen
  • Topstaat van het object
  • Verwijder al het vuil
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Common hood: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte generatorbrandstof
NumPad2: Onbeperkt aantal items
NumPad3: maximale objectvoorwaarde
NumPad4: verwijder al het vuil
# Diversen
NumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360