Trainer voor: Touhou Mystia's Izakaya (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkt geduld van de klant , Onbeperkt aantal items , Onbeperkte gebeurtenistimer , MAX CLIENT MOTORFIETSEN en nog veel meer.
Touhou Mystia's Izakaya: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Touhou Mystia's Izakaya! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Touhou Mystia's Izakaya: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Touhou Mystia's Izakaya

Een gloednieuwe pixelart-restaurantsimulator gebaseerd op het Touhou-project!Speel als Mystia, de eigenaar van een kleine izakaya.Verzamel overdag ingrediënten, bevredig klanten 's nachts, leer recepten van bekende personages en word de beste izakaya-eigenaar van heel Gensokyo!

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkt geduld van de klant
  • Onbeperkt aantal items
  • Onbeperkte gebeurtenistimer
  • MAX CLIENT MOTORFIETSEN
  • x10 Meer inkomsten
  • exp
  • Onbeperkt geld
  • spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Touhou Mystia's Izakaya: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkt klantgeduld
NumPad2: Onbeperkt aantal items
NumPad3: Onbeperkte gebeurtenistimer
NumPad4: maximale klantstemming
NumPad5: x10 meer inkomsten
NumPad6: onbeperkte EXP
NumPad7: onbeperkt geld
# Diversen
NumPad8: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360