Trainer voor: Goat Simulator 3 (208909)

Je zal veel Trucs toevoegen: Supersprong , Onbeperkte sprongen , Spelsnelheid , Bewerken: geitenfiches en nog veel meer.
Goat Simulator 3: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Goat Simulator 3! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Op de volgende truccen-pagina van Goat Simulator 3 kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Dit vervolg op de geitensimulator uit 2014 begint een geheel nieuw avontuur, opnieuw met de geit Pilgor. Deze keer heeft hij nieuwe weiden gevonden op het uitgestrekte zandige eiland San Angora, een plek waar mysteries en chaos volgen, waar je ook gaat. Spelers zijn vrij om rond te dwalen en de geheimen van het eiland te ontdekken of, nou ja, gewoon dingen te vernietigen. Dit is tenslotte een geitensimulator. Deze nieuwe generatie geitensimulatie is gebouwd vanaf het grind en heeft het allemaal: geiten, geiten met hoeden, geiten die op een geit met hoeden rijden. at. Maar echt, wat is al deze opwindende nieuwe nieuwigheid zonder vrienden om mee te verkennen? In Goat Simulator 3 kun je een kudde van maximaal 4 vrienden samenstellen om samen de geiten van je dromen te worden.Ja, Goat Simulator 3 heeft de online meervoud!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Supersprong
  • Onbeperkte sprongen
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: geitenfiches


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Goat Simulator 3: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Beweging
NumPad1: supersprong
NumPad2: onbeperkte sprongen
# Spel
NumPad3: spelsnelheid

Bewerkeropties

# Valuta
Geitentokens
Cherri Andrea640360