Trucs en Spelcodes: Goat Simulator 3 (PC / PS5 / XSX)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Goat Simulator 3 (PC / PS5 / XSX).

Inleiding

Goat Simulator 3: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Goat Simulator 3. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Goat Simulator 3, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Dit vervolg op de geitensimulator uit 2014 begint een geheel nieuw avontuur, opnieuw met de geit Pilgor. Deze keer heeft hij nieuwe weiden gevonden op het uitgestrekte zandige eiland San Angora, een plek waar mysteries en chaos volgen, waar je ook gaat. Spelers zijn vrij om rond te dwalen en de geheimen van het eiland te ontdekken of, nou ja, gewoon dingen te vernietigen. Dit is tenslotte een geitensimulator. Deze nieuwe generatie geitensimulatie is gebouwd vanaf het grind en heeft het allemaal: geiten, geiten met hoeden, geiten die op een geit met hoeden rijden. at. Maar echt, wat is al deze opwindende nieuwe nieuwigheid zonder vrienden om mee te verkennen? In Goat Simulator 3 kun je een kudde van maximaal 4 vrienden samenstellen om samen de geiten van je dromen te worden.Ja, Goat Simulator 3 heeft de online meervoud!

We hebben materiaal geldig voor PC / PS5 / XSX. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 22/11/2022, de datum waarop Goat Simulator 3 werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Goat Simulator 3 (PC / PS5 / XSX): Bruikbare tips.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Goat Simulator 3 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Goat Simulator 3 (208909 / +0)
  • Supersprong
    Onbeperkte sprongen
    Spelsnelheid
    Bewerken: geitenfiches
Cherri Andrea640360