Trainer voor: Ballads of Hongye (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Gamesnelheid , Bewerken: goud , Bewerken: uren , Bewerken: hout en nog veel meer.
Ballads of Hongye: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Ballads of Hongye! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Ballads of Hongye: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Ballads of Hongye

Ballads of Hongye is een uniek strategiespel voor het bouwen van steden.Als lokale magistraat moet je zorgvuldig plannen en handelen om de verschillende uitdagingen in verschillende omgevingen te voltooien om het recht te verdienen om over het land te heersen.Bouw een bloeiende stad en blaas Hongye County nieuw leven in terwijl je een unieke geschiedenis ontdekt.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Gamesnelheid
  • Bewerken: goud
  • Bewerken: uren
  • Bewerken: hout
  • Bewerken: kleding
  • Bewerken: eten
  • Bewerken: water


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Ballads of Hongye: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Spel
NumPad1: spelsnelheid

Bewerkeropties

# bronnen
Goud
Mineraal
Hout
Kleding
Eten
Water