Trainer voor: Blacktail - A Witch's Fate (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onbeperkte mana , Onbeperkte bronnen en resetten , Biedt cheat-modus en nog veel meer.
Blacktail - A Witch's Fate: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Blacktail - A Witch's Fate.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Blacktail - A Witch's Fate. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Blacktail - A Witch's Fate steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Blacktail - A Witch's Fate.

Jij bent Yaga, een 16-jarig meisje beschuldigd van hekserij en verdreven uit een vroeg-middeleeuwse Slavische nederzetting. Wanneer levende herinneringen aan haar verleden terugkeren in de vorm van boze geesten die over de aarde lopen, is Yaga's beste keuze om te doen waar ze goed in is : jaag ze op. Creëer de mythe van Baba Yaga door de oorsprong van dit klassieke Slavische volksverhaal na te leven in Blacktail, first-person actie en avontuur uit The Parasight. Ervaar een unieke mix van intense boogschietgevechten en duistere verhalen. Kies je eigen pad om de bewaker van het bos of waarop de nachtmerries van terreur zijn gebaseerd.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Ongelimiteerde gezondheid
 • Onbeperkte mana
 • Onbeperkte bronnen en resetten
 • Biedt cheat-modus
 • Schiet onbeperkt pijlen en knutselitems
 • Ontgrendel eenvoudig vaardigheden
 • Er zijn geen blauwdrukken voor verloren pagina's vereist om vaardigheden te ontgrendelen
 • Spelsnelheid
 • Bewerken: plaats de muisaanwijzer op de hoeveelheid van het item in de inventaris


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Blacktail - A Witch's Fate: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkte mana
# Bronnen voor creatie
NumPad3: onbeperkte bronnen op nul
# Trucs
NumPad4: Biedt Cheat-modus
# Voorraad
NumPad5: Onbeperkt afgevuurde pijlen en knutselitems
# Vaardigheden
NumPad6: Vaardigheden eenvoudig ontgrendelen
NumPad7: geen verloren pagina-ontwerpen nodig om vaardigheden te ontgrendelen
# Spel
NumPad8: Spelsnelheid

Bewerkeropties

# voorraad
Plaats de muisaanwijzer op het bedrag van het item in inventaris

Opmerkingen

Onbeperkte en resetbare bronnen:
Om dit te gebruiken, druk je op I om de inventaris in te gaan, noteer je de hoeveelheid grondstoffen onderaan het venster, verlaat je de inventaris, kom dan terug en je hebt 99 van die knutselcomponenten.
Biedt Cheat-modus:
Activeer deze optie en je hebt al alle pijlen, drankjes enzovoort.
Onbeperkte schietpijlen en knutselitems:
Activeer en wanneer je componenten gebruikt of pijlen schiet heb je het maximum.
Gemakkelijke ontgrendelingsvaardigheid:
Je kunt gemakkelijk vaardigheden vrijspelen, zelfs als je niet over het juiste onderdeel beschikt. Houd er rekening mee dat je misschien nog steeds voldoende crafting-middelen nodig hebt, maar je kunt de onbeperkte middelen activeren en opnieuw instellen en indien nodig gemakkelijk verkrijgen.
Geen Lost Page-projecten nodig om vaardigheden te ontgrendelen:
Sommige vaardigheden hebben verloren pagina's nodig om ze te ontgrendelen. Met deze optie kun je de vaardigheid ontgrendelen zonder de pagina te verliezen.
Cherri Andrea640360