Trucs en Spelcodes: Blacktail - A Witch's Fate (PC / PS5 / XSX)

Alle trucs en codes van Blacktail - A Witch's Fate voor PC / PS5 / XSX die in omloop zijn!

Inleiding

Blacktail - A Witch's Fate: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Blacktail - A Witch's Fate verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Jij bent Yaga, een 16-jarig meisje beschuldigd van hekserij en verdreven uit een vroeg-middeleeuwse Slavische nederzetting. Wanneer levende herinneringen aan haar verleden terugkeren in de vorm van boze geesten die over de aarde lopen, is Yaga's beste keuze om te doen waar ze goed in is : jaag ze op. Creëer de mythe van Baba Yaga door de oorsprong van dit klassieke Slavische volksverhaal na te leven in Blacktail, first-person actie en avontuur uit The Parasight. Ervaar een unieke mix van intense boogschietgevechten en duistere verhalen. Kies je eigen pad om de bewaker van het bos of waarop de nachtmerries van terreur zijn gebaseerd.

Dit spel is uitgebracht op 22/12/2022 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC / PS5 / XSX. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Blacktail - A Witch's Fate is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Blacktail - A Witch's Fate (PC / PS5 / XSX): Bruikbare tips.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Blacktail - A Witch's Fate zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Blacktail - A Witch's Fate (ORIGINAL / +0)
 • Ongelimiteerde gezondheid
  Onbeperkte mana
  Onbeperkte bronnen en resetten
  Biedt cheat-modus
  Schiet onbeperkt pijlen en knutselitems
  Ontgrendel eenvoudig vaardigheden
  Er zijn geen blauwdrukken voor verloren pagina's vereist om vaardigheden te ontgrendelen
  Spelsnelheid
  Bewerken: plaats de muisaanwijzer op de hoeveelheid van het item in de inventaris
Cherri Andrea640360