Trainer voor: Starcom: Unknown Space (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , onbeperkte romp , Onbeperkte energie , Spelsnelheid en nog veel meer.
Starcom: Unknown Space: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Starcom: Unknown Space. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Voor Starcom: Unknown Space hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanStarcom: Unknown Space.

Starcom: Unknown Space is een actie-RPG voor ruimteverkenning en avontuur.Bouw je ruimteschip terwijl je een episch verhaal ontdekt in een universum van vreemde mysteries, buitenaardse facties en onontgonnen werelden.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • onbeperkte romp
  • Onbeperkte energie
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Starcom: Unknown Space: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: onbeperkt romp
NumPad3: onbeperkte energie
# Diversen
NumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360