Trucs en Spelcodes: Starcom: Unknown Space (PC)

Leer de trucs van Starcom: Unknown Space en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Starcom: Unknown Space: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Starcom: Unknown Space! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Starcom: Unknown Space is een actie-RPG voor ruimteverkenning en avontuur.Bouw je ruimteschip terwijl je een episch verhaal ontdekt in een universum van vreemde mysteries, buitenaardse facties en onontgonnen werelden.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Starcom: Unknown Space (PC): Onbeperkte romp-, energie- en godmodus.

Zou je veel trucs willen voor Starcom: Unknown Space die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Daarenboven hebben we ook de lijst met de Achievements voor je verzameld met daarnaast een kleine vertaalde uitleg over hoe je deze kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Steam doelen

Trucs Starcom: Unknown Space:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Starcom: Unknown Space

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Starcom: Unknown Space zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Starcom: Unknown Space (ORIGINAL / +0)
  • God modus
    onbeperkte romp
    Onbeperkte energie
    Spelsnelheid
Cherri Andrea640360