Trucs en Spelcodes: Starcom Nexus (PC)

Alle trucs en codes van Starcom Nexus voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

Starcom Nexus: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Starcom Nexus! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Plotseling geworpen in een onbekend sterrenstelsel, u hebt om te verkennen, of vechten met aliens, en het transformeren van uw schip van een klein schip te recon in een krachtige battle cruiser om het mysterie te ontrafelen van de krachten die u hier bracht, en vind de weg naar huis.

Dit spel is uitgebracht op 12/12/2019 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Starcom Nexus is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Starcom Nexus (PC): Onbeperkt energie en Ontgrendelen van alle projecten van het schip.

Als je echt veel trucs wilt voor Starcom Nexus, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Starcom Nexus zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Starcom Nexus (1.0.12 / +0)
  • Onbeperkt energie
  • AI kan de speler zien
  • Raketten onbeperkt
  • Super Schip Bouwer
  • Onderzoek wijst onbeperkt
  • Ontgrendel alle projecten van het schip
  • Producten met geweldige bron
Cherri Andrea640360