Trainer voor: Fallout 3: Game of the Year Edition (1.11)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Onbeperkte gezondheid , Onbeperkte munitie , Niet bijvullen en nog veel meer.
Fallout 3: Game of the Year Edition: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Fallout 3: Game of the Year Edition.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Fallout 3: Game of the Year Edition. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Fallout 3: Game of the Year Edition steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Fallout 3: Game of the Year Edition.

Bereid je voor op de toekomst™ Met Fallout 3: Game of the Year Edition beleef je de meest geprezen game van 2008 als nooit tevoren.Creëer een personage naar keuze en dompel jezelf onder in een prachtige post-apocalyptische wereld waar elke minuut vecht om te overleven.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkte munitie
  • Niet bijvullen
  • Bevriest vaardigheidspunten
  • 1 schot gedood
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Fallout 3: Game of the Year Edition: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: onbeperkte munitie
NumPad4: niet opladen
NumPad5: vaardigheidspunten bevriezen
NumPad6: 1 treffer gedood
# Diversen
NumPad7: spelsnelheid