Trucs en Spelcodes: Fallout 3: Game of the Year Edition (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Fallout 3: Game of the Year Edition (PC).

Inleiding

Fallout 3: Game of the Year Edition: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Fallout 3: Game of the Year Edition en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Bereid je voor op de toekomst™ Met Fallout 3: Game of the Year Edition beleef je de meest geprezen game van 2008 als nooit tevoren.Creëer een personage naar keuze en dompel jezelf onder in een prachtige post-apocalyptische wereld waar elke minuut vecht om te overleven.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Fallout 3: Game of the Year Edition sinds 17/11/2009, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Fallout 3: Game of the Year Edition (PC): God-modus, onbeperkte gezondheid en munitie, en geen herlaadbeurten.

Daarnaast kunt u voor Fallout 3: Game of the Year Edition ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Fallout 3: Game of the Year Edition zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Fallout 3: Game of the Year Edition (1.11 / +0)
 • God modus
  Onbeperkte gezondheid
  Onbeperkte munitie
  Niet bijvullen
  Bevriest vaardigheidspunten
  1 schot gedood
  Spelsnelheid
Cherri Andrea640360