Trainer voor: Bendy and the Dark Revival (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Super loopsnelheid , Super sprong , Spelsnelheid en nog veel meer.
Bendy and the Dark Revival: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Bendy and the Dark Revival. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

We hebben ook de trucs van Bendy and the Dark Revival beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Bendy and the Dark Revival vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Bendy and the Dark Revival® is een first-person survival-horror die zich afspeelt in de engste tekenfilmstudio ooit.Ontdek de waarheid.Ren weg van de studio.Wees vooral bang voor de inktdemon... en overleef.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Super loopsnelheid
  • Super sprong
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Bendy and the Dark Revival: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: super loopsnelheid
NumPad3: supersprong
NumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360