Trainer voor: The Wasteland Trucker (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Geen honger , Geen dorst , Geen blaas , Onbeperkt geld en nog veel meer.
The Wasteland Trucker: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van The Wasteland Trucker. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op The Wasteland Trucker, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van The Wasteland Trucker. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

The Slaverian Trucker is een overlevings-/vrachtwagen-/levenssimulatiespel.Verdien genoeg geld om te overleven en uw rijkdom uit te breiden in de barre semi-post-apocalyptische landen van Slaveria door legaal en illegaal werk te doen, uw vrachtwagens, auto's en andere voertuigen te onderhouden, repareren, bouwen, repareren en tunen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Geen honger
  • Geen dorst
  • Geen blaas
  • Onbeperkt geld
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Wasteland Trucker: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: geen honger
NumPad2: geen dorst
NumPad3: Geen blister
NumPad4: onbeperkt geld
# Diversen
NumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360