Trucs en Spelcodes: The Wasteland Trucker (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor The Wasteland Trucker op PC. Bijvoorbeeld: Onbeperkt geld en spelsnelheid.

Inleiding

The Wasteland Trucker: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van The Wasteland Trucker. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

The Slaverian Trucker is een overlevings-/vrachtwagen-/levenssimulatiespel.Verdien genoeg geld om te overleven en uw rijkdom uit te breiden in de barre semi-post-apocalyptische landen van Slaveria door legaal en illegaal werk te doen, uw vrachtwagens, auto's en andere voertuigen te onderhouden, repareren, bouwen, repareren en tunen.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 1/11/2021, de datum waarop The Wasteland Trucker werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Wasteland Trucker (PC): Onbeperkt geld en spelsnelheid.

Als je echt veel trucs wilt voor The Wasteland Trucker, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Wasteland Trucker zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Wasteland Trucker (ORIGINAL / +0)
  • Geen honger
    Geen dorst
    Geen blaas
    Onbeperkt geld
    Spelsnelheid
Cherri Andrea640360