Trainer voor: The Last Starship (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte financiële beschikbaarheid , Voorkom uitputting van bronnen , Spelsnelheid , Bewerken: geld en nog veel meer.
The Last Starship: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor The Last Starship!

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van The Last Starship vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Introversion Software, de indie-legendes achter Prison Architect, Darwinia, DEFCON en Uplink, brengen je onze meest ambitieuze titel ooit: kies een scheepsromp, rust het uit met motoren, levensondersteuning, sensoren en railguns, en begin je galactische avontuur in The Last Starship !

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Voorkom uitputting van bronnen
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: geld


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Last Starship: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkt geld
NumPad2: voorkom uitputting van bronnen
# Spel
NumPad3: spelsnelheid

Bewerkeropties

# Speler
Geld
Cherri Andrea640360