Trucs en Spelcodes: The Last Starship (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel The Last Starship voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

The Last Starship: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel The Last Starship en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Introversion Software, de indie-legendes achter Prison Architect, Darwinia, DEFCON en Uplink, brengen je onze meest ambitieuze titel ooit: kies een scheepsromp, rust het uit met motoren, levensondersteuning, sensoren en railguns, en begin je galactische avontuur in The Last Starship !

Dit spel is uitgebracht op 15/01/2023 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop The Last Starship is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Last Starship (PC): Onbeperkt geld en spelsnelheid.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Last Starship zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Last Starship (ORIGINAL / +0)
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
    Voorkom uitputting van bronnen
    Spelsnelheid
    Bewerken: geld
Cherri Andrea640360