Trainer voor: XEL (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Onbeperkte gezondheid , Onbeperkte weerstand , Super loopsnelheid en nog veel meer.
XEL: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van XEL. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Op de volgende truccen-pagina van XEL kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

XEL is een episch 3D sci-fi fantasy-actie-avontuur.Verken de mysterieuze wereld van XEL en help hoofdrolspeler Reid haar raadselachtige verleden bloot te leggen.Maak onderweg nieuwe vrienden en vijanden en verzamel spannende gadgets om uitdagende kerkers onder de knie te krijgen en tijdbuigende puzzels op te lossen.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkte weerstand
  • Super loopsnelheid
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van XEL: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: onbeperkt uithoudingsvermogen
NumPad4: superloopsnelheid
# Spel
NumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360