Trucs en Spelcodes: XEL (PC)

Onbeperkte gezondheid en uithoudingsvermogen en god-modus en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan XEL voor PC.

Inleiding

XEL: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van XEL! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

XEL is een episch 3D sci-fi fantasy-actie-avontuur.Verken de mysterieuze wereld van XEL en help hoofdrolspeler Reid haar raadselachtige verleden bloot te leggen.Maak onderweg nieuwe vrienden en vijanden en verzamel spannende gadgets om uitdagende kerkers onder de knie te krijgen en tijdbuigende puzzels op te lossen.

XEL is gepubliceerd op 12/06/2022 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor XEL (PC): Onbeperkte gezondheid en uithoudingsvermogen en god-modus.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van XEL te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt, met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Steam doelen

Trucs XEL:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: XEL

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van XEL zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina XEL (ORIGINAL / +0)
  • God modus
    Onbeperkte gezondheid
    Onbeperkte weerstand
    Super loopsnelheid
    Spelsnelheid
Cherri Andrea640360