Trainer voor: One Military Camp (0.9.0.30)

Je zal veel Trucs toevoegen: Mega geld , Mega onderzoekspunten , Geen onderhoud , Onbeperkt eten en brandstof en nog veel meer.
One Military Camp: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor One Military Camp.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor One Military Camp. Bezoek de truccenpagina en geheimen van One Military Camp steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met One Military Camp.

Zet je militaire kamp op, beheer de financiën en rekruteer de beste kandidaten door ze op te leiden tot elitespecialisten.Stuur ze op speciale missies naar elke locatie om voor eens en voor altijd vrede te krijgen!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Mega geld
  • Mega onderzoekspunten
  • Geen onderhoud
  • Onbeperkt eten en brandstof
  • Supereenheid
  • Snelle missies
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van One Military Camp: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Valuta
NumPad1: veel geld
# Zoeken
NumPad2: mega-onderzoekspunten
# Gebouwen
NumPad3: geen onderhoud
NumPad4: onbeperkt eten en brandstof
# Troepen
NumPad5: supereenheid
# missies
NumPad6: snelle missies
# Spel
NumPad7: spelsnelheid
Cherri Andrea640360