Trainer voor: The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution (HF)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindige gezondheid , Oneindige weerstand , Onbeperkte munitie , Oneindige melee-duurzaamheid en nog veel meer.
The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Achtervolgd door de schijnbaar niet te stoppen Axeman en geconfronteerd met de laatste poging van de Tower voor totale overheersing, ontdek wat deze nieuwe bedreigingen met elkaar verbindt voordat het te laat is.Nieuwe gezichten, locaties, wapens en uitrusting wachten op je tijdens je reis naar de laatste confrontatie om het lot van de stad.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Oneindige gezondheid
  • Oneindige weerstand
  • Onbeperkte munitie
  • Oneindige melee-duurzaamheid
  • Niet bijvullen
  • Je kunt me niet aanraken
  • Onbeperkte artikelen
  • Gratis creatie


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: oneindige gezondheid
NumPad2: oneindige weerstand
# Wapens
NumPad3: onbeperkte munitie
NumPad4: oneindige melee-duur
NumPad5: niet opladen
# Diversen
NumPad6: Kan mezelf niet aanraken
NumPad7: Onbeperkt aantal items
NumPad8 - gratis creatie

Opmerkingen

Oneindige melee-duurzaamheid:
Als je actief bent, zal je melee-uithoudingsvermogen niet afnemen.
Je kunt me niet aanraken:
Terwijl actieve zombies je niet kunnen grijpen.
Onbeperkt aantal artikelen:
Terwijl u actief bent, koopt of verkoopt u een item.
Gratis creatie:
Terwijl ze actief zijn, nemen je grondstoffen niet af tijdens het maken. Laat het niet actief, anders kun je je wapen niet herladen.
Cherri Andrea640360