Trainer voor: Gray Zone (1.11)

Je zal veel Trucs toevoegen: Schakel het ontwikkelaarsmenu in of uit , Oneindige gezondheid , Onbeperkte munitie , Geen oorlogsmist en nog veel meer.
Gray Zone: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Gray Zone. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Gray Zone vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Grey Zone kan het beste worden omschreven als Men of War en Commandos in een futuristische overjas.Het is de odyssee van een slaaf die zich tegen zijn meesters heeft gekeerd.Gebruik stealth of directe gevechten in teamontmoetingen.Verwacht gedenkwaardige personages, grappige dialogen en veel actie!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Schakel het ontwikkelaarsmenu in of uit
  • Oneindige gezondheid
  • Onbeperkte munitie
  • Geen oorlogsmist


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Gray Zone: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Schakel tussen het ontwikkelaarsmenu
NumPad2: oneindige gezondheid
NumPad3: onbeperkte munitie
NumPad4: geen oorlogsmist

Opmerkingen

Ontwikkelaarsmenu wisselen:
Druk op de sneltoets op een kaart
Geen oorlogsmist:
Moet zijn ingeschakeld voordat je een kaart betreedt. Vijandelijke eenheden zijn nog steeds onzichtbaar, maar gemarkeerd met een uitroepteken
Cherri Andrea640360