Trucs en Spelcodes: Gray Zone (PC)

Zoveel trucs zoals Oneindige gezondheid, onbeperkte munitie en geen oorlogsmist voor Gray Zone (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Gray Zone: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Gray Zone! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Grey Zone kan het beste worden omschreven als Men of War en Commandos in een futuristische overjas.Het is de odyssee van een slaaf die zich tegen zijn meesters heeft gekeerd.Gebruik stealth of directe gevechten in teamontmoetingen.Verwacht gedenkwaardige personages, grappige dialogen en veel actie!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Gray Zone (PC): Oneindige gezondheid, onbeperkte munitie en geen oorlogsmist.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Onder de Trucs vind je ook de lijst met de Doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Steam doelen

Trucs Gray Zone:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Gray Zone
? Melee master
? Melee-meester
? Kill 20 enemies by a melee weapon
? Dood 20 vijanden met een slagwapen
? Grenadier
? Grenadier
? Kill 3 enemies with one grenade
? Dood 3 vijanden met één granaat
? Treasure Hunter
? Schatzoeker
? Find and loot 5 secret treasures
? Zoeken plunder 5 geheime schatten

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Gray Zone zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Gray Zone (1.11 / +0)
  • Schakel het ontwikkelaarsmenu in of uit
    Oneindige gezondheid
    Onbeperkte munitie
    Geen oorlogsmist
Cherri Andrea640360