Trainer voor: EA Sports PGA Tour (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Stel Huidige slagen in op 0 , Stel de huidige opnamen in op 5 , Spelsnelheid , Bewerken: slagen en nog veel meer.
EA Sports PGA Tour: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor EA Sports PGA Tour!

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor EA Sports PGA Tour. Bezoek de truccenpagina en geheimen van EA Sports PGA Tour steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met EA Sports PGA Tour.

EA SPORTS™ PGA TOUR™, de enige thuisbasis van de Majors, biedt Pure Strike, een superieure golfgameplay-ervaring mogelijk gemaakt door ShotLink®, en ongekende toegang tot eersteklas golfbanen.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Stel Huidige slagen in op 0
  • Stel de huidige opnamen in op 5
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: slagen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van EA Sports PGA Tour: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# huidige golfer
NumPad1: stel huidige slagen in op 0
NumPad2: stel huidige slagen in op 5
# Spel
NumPad3: spelsnelheid

Bewerkeropties

# huidige golfer
Schoten

Opmerkingen

Zet de huidige slagen op 0:
Stel huidige slagen in op 5:
Iedereen die momenteel kan slaan, kan voordat hij slaat de optie gebruiken om het aantal slagen voor die hole voor die golfer opnieuw in te stellen. Je ziet het pas bijgewerkt als ze bij het volgende schot zijn.
Eigenschappen:
Iedereen die momenteel kan schieten, bewerkt vóór het schieten de waarde voor het aantal slagen voor die hole voor die golfer. Je ziet de waarde pas worden bijgewerkt als ze bij de volgende klik zijn.
Cherri Andrea640360