Trucs en Spelcodes: EA Sports PGA Tour (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor EA Sports PGA Tour op PC. Bijvoorbeeld: Speelsnelheid en stel huidige schoten in.

Inleiding

EA Sports PGA Tour: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van EA Sports PGA Tour. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

EA SPORTS™ PGA TOUR™, de enige thuisbasis van de Majors, biedt Pure Strike, een superieure golfgameplay-ervaring mogelijk gemaakt door ShotLink®, en ongekende toegang tot eersteklas golfbanen.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor EA Sports PGA Tour (PC): Speelsnelheid en stel huidige schoten in.

EA Sports PGA Tour heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van EA Sports PGA Tour zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina EA Sports PGA Tour (ORIGINAL / +0)
  • Stel Huidige slagen in op 0
    Stel de huidige opnamen in op 5
    Spelsnelheid
    Bewerken: slagen
Cherri Andrea640360