Trainer voor: Mage and Monsters (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar , Onbeperkt goud , Makkelijk te doden , Spelsnelheid en nog veel meer.
Mage and Monsters: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Mage and Monsters. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Mage and Monsters en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Creëer een leger en gebruik spreuken terwijl het voor je vecht.Goochelaar &Monsters is een actieve autostrijder, waarbij je verstandig moet kiezen tussen het vergroten van de kracht van je leger of het vergroten van de kracht van je spreuken.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Onbeperkt goud
  • Makkelijk te doden
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Mage and Monsters: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onkwetsbaar
NumPad2: onbeperkt goud
NumPad3: gemakkelijke moorden
# Spel
NumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360