Trucs en Spelcodes: Super Mario Run (IPHONE / IPAD / ANDROID)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Super Mario Run voor IPHONE / IPAD / ANDROID, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Super Mario Run: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Super Mario Run. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Het is een nieuw type van Super Mario spel dat je kunt spelen met één hand. In dit spel Mario beweegt gestaag door middel van het scenario, terwijl u kunt gebruik maken van een verscheidenheid van sprongen te naigare. Mario je er anders uitzien, afhankelijk van hoe temporeggerai met de sprongen. Dan is alles onder controle: u kunt kiezen hoe u het teken zijn speciale moves, krijgt munten en het doel te bereiken.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Super Mario Run sinds 15/12/2016, op de consoles IPHONE / IPAD / ANDROID. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Super Mario Run (IPHONE / IPAD / ANDROID): Strategieën, Complete Oplossing.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Super Mario Run op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360