Trainer voor: SlavicPunk: Oldtimer (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte zielen, Gamesnelheid, Bewerken: zielen, en nog veel meer.
SlavicPunk: Oldtimer: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van SlavicPunk: Oldtimer. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor SlavicPunk: Oldtimer. Bezoek de truccenpagina en geheimen van SlavicPunk: Oldtimer steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met SlavicPunk: Oldtimer.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van SlavicPunk: Oldtimer. Bezoek de complete walkthrough en gids van SlavicPunk: Oldtimer steeds op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

SlavicPunk: Oldtimer is een op een shooter gebaseerd videospel.Het was Michał Gołkowski zelf die het verhaal creëerde van Yanus, een privédetective met een turbulent verleden die een geval van gegevensdiefstal probeert op te lossen terwijl hij vecht tegen zijn innerlijke demonen...

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte zielen
  • Gamesnelheid
  • Bewerken: zielen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van SlavicPunk: Oldtimer: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# playerNumPad1: Unlimited Souls # gameNumPad2: gamesnelheid

Editoropties

# playerSoulsNotities

Sneltoetsen uitgeschakeld:

Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadat de trainer is< br/>geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om de sneltoetsen opnieuw in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te stellen op GEEN.
Cherri Andrea640360