Trucs en Spelcodes: SlavicPunk: Oldtimer (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel SlavicPunk: Oldtimer voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

SlavicPunk: Oldtimer: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van SlavicPunk: Oldtimer. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

SlavicPunk: Oldtimer is een op een shooter gebaseerd videospel.Het was Michał Gołkowski zelf die het verhaal creëerde van Yanus, een privédetective met een turbulent verleden die een geval van gegevensdiefstal probeert op te lossen terwijl hij vecht tegen zijn innerlijke demonen...

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 28/06/2023, de datum waarop SlavicPunk: Oldtimer werd gepubliceerd.

Ontdek 2 Trucs, Tips en Strategieën voor SlavicPunk: Oldtimer (PC): Oneindige zielen en spelsnelheid.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van SlavicPunk: Oldtimer. Bezoek de walkthrough en de complete gids van SlavicPunk: Oldtimer altijd op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Als je echt veel trucs wilt voor SlavicPunk: Oldtimer, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: 9 tips om te vechten

Trucs SlavicPunk: Oldtimer: 9 tips om te vechten

Een gids met negen punten over hoe je moet vechten in het spel

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van SlavicPunk: Oldtimer zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina SlavicPunk: Oldtimer (ORIGINAL / +2)
  • Onbeperkte zielen
  • Gamesnelheid
  • Bewerken: zielen
Cherri Andrea640360