Trainer voor: Crimson Tactics: The Rise of The White Banner (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkt PM's, Onbeperkt TP, Zwakke vijanden en nog veel meer.
Crimson Tactics: The Rise of The White Banner: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Crimson Tactics: The Rise of The White Banner. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Crimson Tactics: The Rise of The White Banner, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Crimson Tactics: The Rise of The White Banner. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Crimson Tactics: The Rise of The White Banner brengt je een episch avontuur in de vorm van een turn-based tactische RPG.Gevestigd in een middeleeuwse high fantasy-wereld, wees getuige van een enorme politieke ontwrichting door de levens van verschillende personages en vecht voor het lot van Wendalle.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt PM's
  • Onbeperkt TP
  • Zwakke vijanden
  • Bewerken: spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Crimson Tactics: The Rise of The White Banner: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# playerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: onbeperkte MPNumPad3: onbeperkte TPNumPad4: zwakke vijanden

Editoropties

# gameGame snelheid

Opmerkingen

Sneltoetsen uitgeschakeld:Om tijdelijk uit te schakelen sneltoetsen, drukt u op CTRL-H nadatde trainer is geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen opnieuw in te schakelen.U kunt specifieke sneltoetsen ook dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te stellen op GEEN.
Cherri Andrea640360