Trucs en Spelcodes: Crimson Tactics: The Rise of The White Banner (PC)

Trucs en Codes van Crimson Tactics: The Rise of The White Banner voor PC waaronder Eindeloze tp en eindeloze gezondheid.

Inleiding

Crimson Tactics: The Rise of The White Banner: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Crimson Tactics: The Rise of The White Banner!

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Crimson Tactics: The Rise of The White Banner brengt je een episch avontuur in de vorm van een turn-based tactische RPG.Gevestigd in een middeleeuwse high fantasy-wereld, wees getuige van een enorme politieke ontwrichting door de levens van verschillende personages en vecht voor het lot van Wendalle.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Crimson Tactics: The Rise of The White Banner (PC): Eindeloze tp en eindeloze gezondheid.

De Trainer voor Crimson Tactics: The Rise of The White Banner is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Crimson Tactics: The Rise of The White Banner zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Crimson Tactics: The Rise of The White Banner (ORIGINAL / +4)
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt PM's
  • Onbeperkt TP
  • Zwakke vijanden
  • Bewerken: spelsnelheid
Cherri Andrea640360