Trainer voor: Space Reign (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte financiële beschikbaarheid, Ongelimiteerde ammunitie, Bewerken: spelsnelheid, Bewerken: tegoed en nog veel meer.
Space Reign: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Space Reign. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Space Reign! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Space Reign van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Een indie space-sim en strategiespel met gevechten tussen schepen en vloot gecombineerd met het beheer van een privéruimtebedrijf.Claim sectoren voor je factie en verhoog haar invloed in de nabije toekomst, waar bedrijven die grondstoffen uitbuiten voortdurend in conflict zijn over territoriumcontrole.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Bewerken: spelsnelheid
  • Bewerken: tegoed


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Space Reign: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# playerNumPad1: onbeperkt geld NumPad2: onbeperkte munitie

Editoropties

# gameSpelsnelheid# spelerCredit< em>Opmerkingen

Sneltoetsen uitgeschakeld:Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL- H nadat de trainergeactiveerd is. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen opnieuw in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te s

ltoetsen uitgeschakeld:Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL- H nadat de trainergeactiveerd is. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen opnieuw in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te stellen op GEEN.
Cherri Andrea640360