Trucs en Spelcodes: Space Reign (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Space Reign voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Space Reign: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Space Reign en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Een indie space-sim en strategiespel met gevechten tussen schepen en vloot gecombineerd met het beheer van een privéruimtebedrijf.Claim sectoren voor je factie en verhoog haar invloed in de nabije toekomst, waar bedrijven die grondstoffen uitbuiten voortdurend in conflict zijn over territoriumcontrole.

Dit spel is uitgebracht op 12/06/2023 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Space Reign is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Space Reign (PC): Oneindig geld en wisselgeld: tegoed.

De Trainer voor Space Reign is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Space Reign zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Space Reign (ORIGINAL / +3)
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Bewerken: spelsnelheid
  • Bewerken: tegoed
Cherri Andrea640360