Trainer voor: Offroad Mechanic Simulator (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte financiële beschikbaarheid, Onbeperkt EXP, Onbeperkt vaardigheidspunten, Edit: Spelsnelheid en nog veel meer.
Offroad Mechanic Simulator: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Offroad Mechanic Simulator!

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Offroad Mechanic Simulator en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Onderhoud terreinvoertuigen en ga ermee op pad!Met Offroad Mechanic Simulator kun je veel klassieke terreinvoertuigen aanpassen en voorbereiden op zware taken die geen enkele normale auto ooit zou kunnen voltooien.Test je vaartuig en beklim steile kliffen of rijd door rivieren en diepe modderlagen.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Onbeperkt EXP
  • Onbeperkt vaardigheidspunten
  • Edit: Spelsnelheid
  • Edit: geld
  • Bewerken: EXP
  • Edit: vaardigheidspunten


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Offroad Mechanic Simulator: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkt geld NumPad2: onbeperkte EXPNumPad3: onbeperkte vaardigheidspunten

Editoropties

# spelerSnelheid GameplayGeld< br/>EXPVaardigheidspunten

Opmerkingen

Alle wijzigingen in de statistieken worden van kracht wanneer de game wordt geüpgraded, bijvoorbeeld wanneer u aankopen doet of upgrade je ervaring in het spel.
Cherri Andrea640360