Trucs en Spelcodes: Offroad Mechanic Simulator (PC)

Zoveel trucs zoals Oneindige ervaring en oneindig geld voor Offroad Mechanic Simulator (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Offroad Mechanic Simulator: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Offroad Mechanic Simulator. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Onderhoud terreinvoertuigen en ga ermee op pad!Met Offroad Mechanic Simulator kun je veel klassieke terreinvoertuigen aanpassen en voorbereiden op zware taken die geen enkele normale auto ooit zou kunnen voltooien.Test je vaartuig en beklim steile kliffen of rijd door rivieren en diepe modderlagen.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Offroad Mechanic Simulator (PC): Oneindige ervaring en oneindig geld.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Offroad Mechanic Simulator proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt, met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Steam doelen

Trucs Offroad Mechanic Simulator:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Offroad Mechanic Simulator

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Offroad Mechanic Simulator zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Offroad Mechanic Simulator (ORIGINAL / +6)
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Onbeperkt EXP
  • Onbeperkt vaardigheidspunten
  • Edit: Spelsnelheid
  • Edit: geld
  • Bewerken: EXP
  • Edit: vaardigheidspunten
Cherri Andrea640360