Trainer voor: Taboo Trial (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkt MP, Superschade en nog veel meer.
Taboo Trial: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Taboo Trial.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

We hebben ook de trucs van Taboo Trial beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Taboo Trial vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

In het bedrieglijke actiespel Taboo Trial speel je als een jonge vrouwelijke krijger uit de Noorse mythologie, die kan veranderen in meerdere schattige en sexy vrouwelijke krijgers.In de visueel verbluffende 3D-wereld gebruik je je gevechtsvaardigheden om de waarheid achter de Twilight of the Gods te ontdekken.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt MP
  • Superschade
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Super loopsnelheid
  • Edit: Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Taboo Trial: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Onbeperkte gezondheidNumPad3: Onbeperkte MPNumPad4: SuperschadeNumPad5: Onbeperkt geldNumPad6: Superloopsnelheid

Editoropties# Gameplay

toropties# GameplaySpelsnelheid
Cherri Andrea640360