Trucs en Spelcodes: Taboo Trial (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Taboo Trial voor PC.

Inleiding

Taboo Trial: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Taboo Trial verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

In het bedrieglijke actiespel Taboo Trial speel je als een jonge vrouwelijke krijger uit de Noorse mythologie, die kan veranderen in meerdere schattige en sexy vrouwelijke krijgers.In de visueel verbluffende 3D-wereld gebruik je je gevechtsvaardigheden om de waarheid achter de Twilight of the Gods te ontdekken.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Taboo Trial (PC): Oneindig geld en superloopsnelheid.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Taboo Trial proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Taboo Trial zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Taboo Trial (ORIGINAL / +6)
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt MP
  • Superschade
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Super loopsnelheid
  • Edit: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360