Trainer voor: Dune Spice Wars (1.0.0.28038)

Je zal veel Trucs toevoegen: Mega-bronnen, Megahegemonie, Gemakkelijke hegemonie, Godmodus-eenheid en nog veel meer.
Dune Spice Wars: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Dune Spice Wars. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Dune Spice Wars en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

4X real-time strategiespel gemaakt door de ontwikkelaars van het veelgeprezen Northgard.In dit spel, dat zich afspeelt in het baanbrekende Dune-universum van Frank Herbert, leid je je factie om de vijandige woestijnplaneet Arrakis te controleren en te domineren.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Mega-bronnen
 • Megahegemonie
 • Gemakkelijke hegemonie
 • Godmodus-eenheid
 • Supereenheid
 • Zwakke eenheid
 • Dingen kopen kost niets
 • Gamesnelheid
 • Bewerken: Gezondheid (geselecteerde eenheid)
 • Bewerken: Gezondheid (geselecteerde basis)


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Dune Spice Wars: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# HulpbronnenNumPad1: Mega Hulpbronnen # GevechtNumPad2: Onoverwinnelijk legerNumPad3: Superschade# GameplayNumPad4: Spelsnelheid

Optie-editor# HulpbronHegemonieOpmerkingen

Activeer de trainer ALLEEN wanneer u het HOOFDMENU bereikt.Als MEGA RESOURCES veroorzaakt een negatieve waarde voor SOLAR, druk vervolgens op ESC, klik op OPSLAAN, LAAD vervolgens het opgeslagen bestand en je bent weer normaal.Megabronnen:Activeer en veel van je bronnen bereiken het maximum. />Hegemonie:Beweeg over het goudkleurige Hegemonie-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en een waarde, waarschijnlijk 0, wordt weergegeven in de editor. U kunt deze waarde wijzigen in iets HOGER OF LAGER om dit te wijzigen je hegemonietotaal.

Sneltoetsen uitgeschakeld:

Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, druk je op CTRL- nadat de trainer isgeactiveerd. Je kunt ook gebruik maken van CTRL-H om de sneltoetsen opnieuw te activeren.Je kunt ook specifieke sneltoetsen uitschakelen door de sneltoets die je wilt uitschakelen te wijzigen in GEEN.
Cherri Andrea640360