Trainer voor: To The Core (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte brandstof, Grondstofwinst x10, Super piercingschade, Onbeperkte financiële beschikbaarheid en nog veel meer.
To The Core: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van To The Core. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Op de volgende truccen-pagina van To The Core kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

To The Core is een incrementeel spel over het extraheren en gebruiken van grondstoffen van planeten om upgrades te kopen.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte brandstof
  • Grondstofwinst x10
  • Super piercingschade
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van To The Core: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte brandstof NumPad2: Hulpbron x10GainNumPad3: Super Drill-schadeNumPad4: Onbeperkt geld# SpelNumPad5: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360