Trucs en Spelcodes: To The Core (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van To The Core voor PC.

Inleiding

To The Core: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van To The Core. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op To The Core, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

To The Core is een incrementeel spel over het extraheren en gebruiken van grondstoffen van planeten om upgrades te kopen.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor To The Core (PC): Super boorschade en oneindig geld.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van To The Core zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina To The Core (ORIGINAL / +4)
  • Onbeperkte brandstof
  • Grondstofwinst x10
  • Super piercingschade
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360