Trainer voor: The Talos Principle 2 (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Lage zwaartekracht, Uitstekende sprintsnelheid, Supersprong, en nog veel meer.
The Talos Principle 2: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van The Talos Principle 2. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

We hebben ook de trucs van The Talos Principle 2 beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van The Talos Principle 2 vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

The Talos Principle 2 is een uitdagend first-person puzzelspel dat voortbouwt op de filosofische thema's en adembenemende omgevingen van het eerste hoofdstuk met steeds ingewikkelder puzzels en uitdagingen.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Lage zwaartekracht
  • Uitstekende sprintsnelheid
  • Supersprong


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Talos Principle 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# SpelerNumPad1: lage zwaartekracht NumPad2: Super SprintSpeedNumPad3: Super Jump

Opmerkingen

Lage zwaartekracht:Terwijl actief je kunt hoger springen en langzamer vallen. Je kunt de waarde aanpassen nadat je de trainer hebt geactiveerd. Hoe dichter de waarde bij nul ligt, hoe lager de zwaartekracht.
Cherri Andrea640360